Welkom op 3placedesarbres.com


Locatie & atmosfeer
 
Felletin is het perfecte startpunt om de Limousin en de Auvergne te ontdekken. Het centrum heeft prachtige oude gebouwen. Eén daarvan is de 18de eeuwse (en waarschijnlijk deels uit nog eerdere tijden) voormalige pastorie van de Humphrey’s. Voor degene die in de gezellige drukte van een oud Frans stadje vakantie wil vieren is Felletin en het mooie oude huis een ideale plek. Bij de renovatie heeft men er alles aan gedaan om de traditionele stijl van het gebouw te behouden.
 
 
U bent welkom in de drie sfeervol ingerichte tweepersoons gastenkamers. Het appartement op de begane grond - vlak naast de pastorie - is licht en modern en heeft een zitkamer, slaapkamer, badkamer met douche en keuken. De Humphrey’ s bieden u een biologische en vegetarische lunch en/of diner aan. Voor de niet-vegetariërs zijn er talloze leuke restaurants in de buurt.
 
 
In Felletin is jaarlijks een beroemd muziek- en dansfestival. Dit stadje is de bakermat van de tapijtweverij, heeft schitterende kapelletjes en een bijzonder bouwkundig erfgoed. Het is één van de toegangspoorten naar Parc National du Plateau de Millevaches. De natuur hier met haar wouden en meren is van een indrukwekkende grootsheid. Kortom een eldorado voor wandelaars, fietsers, vissers en fotografen. Vooral in de herfst biedt de Creuse een spectaculair palet aan kleuren. Op 10 km afstand ligt Aubusson, dat het nationale weverijmuseum herbergt. Het meer van Vassivière (45 km) heeft zes stranden, drie plezierhavens, 300 km aan paden en 45 km aan oevers. De dorpjes er rondom hechten eraan hun rustieke karakter te behouden.
 

 
Gesproken talen
FR, UK
 
Routebeschrijving
Dichtstbijzijnde stad
Limoges (100 km)
 
Routebeschrijving OV
Trein tot Felletin.
 
Routebeschrijving auto
Vanuit Bourges A71 naar Montlucon, N145 richting Limoges, in Gouzon D997 en D990 naar Aubusson, van hier D982 naar Felletin.

Voor reservaties klik hier

 
Le Vieux Presbytère de Felletin
Andrea Humphreys
3, Place des Arbres
23500 Felletin
Limousin
France
T. 0033 (0) 555 66 52 29
M. 0033 (0) 676 30 54 82
E. info@3placedesarbres.com
W. www.3placedesarbres.com

cliqueter ici pour la version française               click here for English Language site